18. joulukuuta 2010

Pentu kotona

Kotiin ollaan saavuttu ja matka meni ihan hyvin, lukuunottamatta sitä, että auto särkyi 70 km ennen Kuopiota.. Mentiin Nesteelle tankkaamaan ja hupsista vain, sitten ei enää auto käynnistynytkään. Joku vika startissa tai jtn.. Onneksi pari kilttiä, ronskia miestä tuli apuun työntämään ja käynnistyihän se sitten. Kyllä hävetti.>////<'' Ja matka jatkui jälleen.

Pentu oli autossa kiltisti, nukkui vain. Pysähdyksiä tehtiin jonkun verran, eikä lapsonen oikein halunnut tulla ulos kylmään ilmaan; tassujahan se kylmä lumi palelsi ja varmaan hieman raapikin.
  Päästiinhän sitä sitten Lapinlahdelle, jossa käytiin moikkaamassa isukkia, joka oli töissä. Mielissäänhän tuo oli itsekkin tulokkaasta (: Käytiin vielä mummolla kahvilla, ja tottahan toki ukki, että mummo, ihastuivat tyttöön ikihyviksi. Siellä se alkoi jo hieman virtaansa purkaakkin leikkimällä ja riehumalla. Niinpä oli raksut pitkin lattiaa : D

Matka jatkui kotiin, jossa alkoi varsinainen riehuminen. Pentu juoksi ympäri kämppää, kannellen lelujaan. Heti se näytti ymmärtävän puuhapallon idean ja alkoi hyppien työnnellä sitä. Oli sitä ilo katsella, kun toisella oli niin hauskaa! (: Juuri äsken pikkuinen väsähti, ja nyt nukkuu pedillään.

-------------

Kasvattaja oli todella mukava.:) Kun hän kysyi, minkä antaisimme pennulle nimeksi, vastasimme Kuro. Olin itse jankannut porukoille, että se todellakin oli pojan nimi. Kasvattajakin sanoi, ettei se kävisi nartulle, täten hän ehdotti, että pennusta tulisi Hime ( =prinsessa ) ja että pentu onkin oikea Torahime ( = tiikeriprinsessa ), ainakin tällainen käsitys jäi itselle, että tällaista hän tarkoitti : D Fuukaksi lapsonen meinattiin taas ristiä, kunnes päätettiinkin että Himehän siitä tulee sittenkin.
 Saimme häneltä myös 4 sivuiset hoito ym ohjeet, kupin, paperit ofc sekä Hachikon alkuperäisen elokuvan!! Olin oikeasti todella, tarkoitan siis todella iloinen ja innostunut. Lisäksi hän kertoi että kannattaa aloittaa mm. näyttelyn seisottaminen aikalailla heti. Sittenpäs sitä lähdettiin kotiin (:  (( On tämä tällaista kun blogin nimi muuttuu ja muuttuu :'D Nyt se kuitenkin pysyy, onhan pentu nyt kotona : ) ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti