20. joulukuuta 2010

♫Lapsoset ketterät kotihaasta, koivusta oksat taittaa...♫

Toissayö taisikin olla vielä väsymystä pitkästä matkasta, nimittäin viimeyönä tytössä riitti virtaa >:ooo Äidin piti mennä alas nukkumaan, koska, jos Himen hampaat olisivat olleet kerrankaan isän super kalliissa kaijuttimissa,mixerissä ym kamassa, olisin mä ollut tosi pahassa liemessä. Täten, koska minä olin jo nukahtanut, ei äiti raaskinut herättää minua vaan meni itse sohvalle. Kertoi heränneensä useaan otteeseen, sillä Hime oli kiinnostunut minun sängynpäällyspeitostani, joka oli sillä kertaa sohvalla ( onhan tuo ollu jo niiiiiiiiin kauan siinä, mutta ei sitä jaksa raahata ylös >:oooo )

Aamulla, kun tulin alakertaan oliskohan ollu siinä klo 08 maissa(?) äiti istui kahvilla keittiössä ja Hime oli könynnyt keittiöjakkaran alle, ja kun kuuli ääneni ja näki minut, alkoi todellinen konyäminen sieltä pois. Sitten olikin hampaat lahkeessa >:'D

Ruoka oli maistunut suhtkoht hyvin, olihan se taas kuppiin jättänyt jonniinverran, mutta kuitenkin. Sitten vaan ulos ja heti viipottamaan. Hyvin Hime kulkee jo hihnassa, hiukanhan se tottakai vetää. Pissat tuli parikin kertaa matkalle. Kiersimme pihan edustalla olevan lauta-aidan taakse ja käveltiin sitä pitkin talon toiseen päätyyn. Heti kun ympäristö muuttui hiukankaan tuntemattomaksi, alkoi hihnassa vinkuminen ja ulina. Ei kait siinä, otin tytön syliin kun ei millään saanut seuraamaan perässä, saati tulemaan luokse. Poispäin oli kokoajan menossa. Menin tyttö sylissä talon päätyyn,annoin haistaa autoa ja juttelin ettei olisi hätää.Sitten laskin tytön alas ja viipottaminen jatkui kotiovelle asti.

Hime on ollut nyt autossa kokoajan vieressä penkillä, nyt laitettiin se auton takaosaan, jossa se tulee matkustamaan jatkossakin. Sitten lähdettiin HalpaHalliin kattomaan oisko koiraporttia sisälle. Eihän sitä ollu.. Hime ootteli kiltisti autossa, nukku vaan. Alussahan se vähän ulis, sitten sekin lakkas.
Seuraava etappi oli mennä tädille. Sisällä se oli piilossa nojatuolin takana, jossa minä istuin. Välillä murakehteli sieltä. Kun muut meni kahville ja minä jäin sinne, uskaltautui lapsonen esiin ja heti ensimmäisenä pissasi matolle (Käytin HalpaHallilla ensin pisulla, mutta varmaan jännitti vieraassa paikassa) Uloskaan en kerennyt viedä. Ei kantsisi kääntää katsettaan hetkeksikään siitä :'D Anniinan (1.5v) kaverihan siitä tuli kun tytöltä putosi munkki parikertaa lattialle. Samalla jäi muruvana jota pitkin Hime tepasteli. Kävi välillä Anniinan käsiäkin haistelemassa ja nuolemassa.
 Sitten mentiin ulos, jossa täti otti syliin Himen ja otti häkistään sakemanninsa, Kallen ja Bellan. Kallea ei pentu erityisemmin kiinnostanut, Bella sen sijaan ihmetteli, mikä tämä pieni ilmestys oli. Kun Hime oli tädin sylissä, se hiukan tärisi, Bella nousi kahdelle tassulle ja nuuski. Sitten laskettiin Hime alas ja hyvinhän se sujui. Bella oli edelleen hiukan ihmeissään. Välillä olikin vahingossa leikkiessä liian kovakourainen, mutta Hime pisti ärhäkästi vastaan. Sitten se alkoi ohjailla ja paimentaa pentua, kun lähdettiinkin niin meinasi hypätä mukaan. Hime vinkui, kun olisi tahtonut takaisin leikkimään. Kotimatkakin sujui mainiosti

Tänään pitäisi käydä taas Lapinlahdella, mummolassakin pistäytyä samalla (:

Tein muuten sarjakuvablogin, tai no, se on kesken vielä pahasti, linkin lisään sitten :D

Väsy iski

Kutittaakutittaa (:

Jotakin mielessä kenties? ; )

Varpaanlämmitin (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti