19. joulukuuta 2010

Let's play (:

Viimeyö meni todella hyvin, Hime ei itkenyt ollenkaan; mikä oli pienoinen yllätys.
 Aamulla, kun heräsin siinä jossain kahdeksan maissa ja menin alas; iloinen pentu pomppi heti vastaan! Äiti oli jo tullut alas aikaisemmin ja antanut pennulle ruuan siinä 06:30 maissa, kaikki ei ollut kelvannut. Johtunee varmaan siitä, kun ei paikka ole vielä ihan tuttu. (:
Leikkimäänhän Hime heti houkutteli. Äitiä huvitti, kun muiden(isä,äiti ja sisko) luo se oli tullut vasta hetken mietittyään, että kukahan tämä taas olikaan, mutta minun luokseni se juoksi suoraan.

Kuviakin tuli otettua läjäpäin pennun leikkiessä.

Ulos se on aina menossa, kun huomaa, että takkia laitetaan päälle. Istuakkin Hime jo osaa, oppi melkeimpä itse, kerran pari tarvitsi vain opettaa. Tassua se antaa melkein automaattisesti, aina kun istuu.
 Ulkona se kyllä viilettää, ja välillä ei suunta olisi mieleinen niin iskee jarrut pohjaan.Siinä sitten aina odotella hetki niin kyllähän se sieltä tepastelee. Istumaan välillä rupeaa, ja pitää joskus kantaakkin sisälle, kun tärisee niin rajusti.
 Aamulla vähän uikutti ym kun postilaatikoilla oli sheltti omsitajineen. Itse oltiin Himen kanssa talon päädyssä ja matkaa on muutama kymmenen metriä postilaatikoille. Tervehtimään ei kuitenkaan menty, tutustutetaan ensin hyvällä kokemuksella tädin sakemanniin,joka on tottunut pentuihin ym. (:

Tässäpä muutamia kuvia:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti