17. joulukuuta 2010

Näin!

Isukki saatu suostumaan pentuun! \o/ Huomenissa olisi haku.

Nimeksi päätettiin jo Kuro; onhan pentu brindle.. Fuukaa koitin ehdottaa, mutta eihän se mennyt läpi.. Sanoivat porukat että pitäisi olla lyhyempi ja näpäkämpi ja että se kävisi jos lausuttaisi Fuka.. Eihän se sitten mulle passannut, kuullosti omasta mielestäni siltä, kuin joku 'ai spiik bäääd inglish''-tyyppi koittaisi sanoa 'fucker' :'D
Seuraava ehdotus äidiltä oli Kuno, sillä pennun rekisteröinti nimi on Kunoichi. Isälle tämä olisi passannut, mutta minulle taas ei. Sitten ehdotin Kuroa, onneksi se meni läpi : D Jotenkin maskuliiniselle se kuullostaa, mutta eipä tuolla niin väliä (::

Helsinkiin asti pitäisi huomenissa jossain klo 07 aikaan lähteä.. Matka pitkä mutta onhan se pentu sen arvoinen ;)

Mutta joo.. Äsken tultiin kaupungilta, kun mummon piti saaha tehä vähän jouluostoksia.. Kirpparilla ku oltiin,minä,sisko ja äiti oltiin jo kierrelty siellä, niin mentiin autoon oottaa mummoo ja äiti soitti sitten Kuron kasvattajalle. Huvitti ku mutsi sano et mennää ostaa pennulle herkkuja, jolla tarkotti purtavaa (luita ym).Sit se otti vähä tietoja ylös, heitettiin mummo maxiin ja mentiin ite eläinkauppaan. Tarttu sitten matkaan 15 kg ruokasäkki (Royal Caninin joku mikä olikaan), kuivattuja broilerinsiipipaloja ( rasvasempaa tavaraa saa hakee..) ja ei tainnu täl reissulla tulla muuta, sillä eilen käytiinkin jo ennen isän suostumista kiva pieni kierros. Tuli jotain makupaloja,puuhapallo,vinkulelu ja pari luuta matkaan kopattua (:

Huomenissa sitten varmaan parempi päivitys, kun pentu on saatu kotiin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti