26. joulukuuta 2010

Minna de merii kurisumasu

Tuli joulu ja meni joulu ja paljon tuli kivoja lahjoja. Himekin sai sellaisen suloisen paketin missä oli kaikennäköisiä luita. Oliko edes mielissään ;)
Itse sain meikkejä,suorisrusraudan ym kaikkee.. Mustast pörssistä olivat myyny iPod touch 2 version kolmosen hinnalla ja eihän sitä voinu tarkistaa ku paketissa oli >:oooo Kusetusta!!! Huomenna sitten kuluttaja-asiamieheen varmaan yhteyttä tai jtn..

Himen kanssa on menty jo suunnilleen 10-15 min kävelyitä tuossa metsässä.Tänään käytiin vähän pidempi kierros, mutta tosi hyvinhän tuo jaksoi! :ooo Hihnassa kulkee jo suhtkoht tempuitta, mutta ainahan sitä pitäisi jäädä vain nyhtämään taimia tai jtn muuta.. Kaikkea mahdollista maasta kerää suuhunsa ja kivisellä tiellä pitää kytätä koko ajan. Yks aamu oksensi pikkukiven!!?? En tajua missävaiheessa se sen on niellyt.. Saattanut olla lumipaakunkin sisässä..

 Eilen käytiin taas tädin sakemannien luona. Hime alkoi äristä niille ja tottakai siitä sitten meinasi kunnon sota syttyä! Äkkiä vain pentu syliin ja isommat häkkiin. Tekiköhän se reviiri tai jotain, sillä Kalle ( uros niistä sakemanneista) on pärjännyt aina kaikkien kanssa :oo Noh, onneksi ei käynyt mitään.
Illalla ulkona törmättiin pissareissulla n.½vuotiaaseen westie urokseen. Reippaana Himekin oli, eli kammoa toisista koirista ei tainnut jäädä--onneksi! Westie ja häntä ulkoiluttaneet tyttö ja ilm. hänen äitinsä olivat Vantaalta mummolassa kyläilemässä. (:

MUTTA! Uuttavuotta odotellessa (;

ps. Tää on soinu mulla päässä jo kiitettävän aikaa : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti